1 Takım Şarj Edilebilir Sakal Düzeltici Elektrikli Tıraş Makinesi Vücut Saç Tıraş Güvenlik Jilet

₺896.80 ₺484.35

Sku: w10113
Kategori: Ev Aletleri

Dropshipping ve Toptan Satış desteği.

Ücretsiz satış sonrası garanti ile %100 % orijinal ve Goo d kalitesi .

1. Birden çok amaç için bir makine: tüm aile için akıllı su geçirmez tıraş makinesi + ebeveynler, kocalar, bebekler veya evcil hayvanlar tarafından kullanılabilen evcil hayvana özel elektrikli kesme makinesi.

2. Yüksek güçlü motor + yüksek performanslı motor, güçlü güç, kolay ve ağrısız epilasyon, cilde zarar vermez, saç yapışmaz ve pürüzsüz bir cilt.

3. IPX7 su geçirmez: hem ıslak hem de kuru kullanımı destekler, makine doğrudan yıkanabilir ve temizlik daha uygundur. (Taban su geçirmez değildir)

4. R tipi seramik yoğun diş kesici kafa, bebek düzeyinde güvenlik standardı, keskin ve aşınmaya dayanıklı, güvenli ve cilde zarar vermez

5. Koltuk altı kılları, göğüs kılları, kollar, sakal ve daha fazlası gibi vücudun birden fazla bölümünü tıraş etmek için uygundur.

Adı: Profesyonel Saç Kesme Makinesi

Malzeme: ABS

Renk: Siyah

Giriş gerilimi: 5 V 1A

Standart kullanım süresi: 90 dakika

Standart şarj süresi: 2 saat

Pil kapasitesi: 800mA

Ürün boyutu: 16x4. 8X3 cm

Paket içeriği:

1 x Saç Kesme Makinesi

1 x şarj standı

1x3-6 (kısa) tıraş tarağı

1x9-12 (Uzun) tıraş tarağı

1 x Temizleme fırçası

1 x USB Şarj Kablosu

1 x İngilizce Kullanım Kılavuzu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ödeme : 1.Ödeme sipariş 5 gün içinde yapılmalıdır. 2.Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamazsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin

Gönderi: 1.Biz Dünya nakliye kaynağı. (birkaç ülke ve APO/FPO hariç). 2.Ödeme doğrulaması geçtikten sonra tüm siparişler ilk kez işlenecektir. 3.Gerçek teslimat süresi , özellikle tatil sezonunda farklı olabilir.

Geri bildirim: 1.Lütfen ürünlerle ilgili herhangi bir sorun olmadığından emin olun. 2.Memnuniyetsizliğiniz varsa, incelemeyi tamamlamadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Size tatmin edici bir cevap vereceğiz.

3.Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldız olumlu geribildirim verin.

Emtia Kalite Belgelendirme hiçbiri
Marka Adı FGHGF'NIN sohbeti
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *