Noel Kardan Adam Pembe Noel Ağacı Masa Koşucu Düğün Masa Dekorasyon Masa Koşucu Noel Tatil Masa Dekorasyon

₺914.31 ₺548.62

Sku: w123469
Kategori: Ev Tekstili

(Not: 33 * 91 cm kısa bir masa koşucusudur, çünkü masa koşucusu bir dikdörtgendir, desen uzayabilir, bu normal bir olgudur, lütfen anlayın, teşekkür ederim!)

Boyutu: (Lütfen sipariş vermeniz gereken boyutu seçin, teşekkür ederim!)

Masa Koşucu: 33*91 cm,33*122 cm,33*153 cm,33*183 cm,33*178 cm,33*229 cm,36 * 183 cm, 41*183 cm, 46*183 cm, 33 * 274 cm,33 * 304 cm

Masa örtüsü:

33×45*4,33×45*6

Uygun için: Oturma odası, mutfak, otel, düğün, doğum günü partisi, ziyafet, sehpa, TV dolabı, vb.

Not:

1.Özel tasarımları destekliyoruz.Diğer stil tasarımlarına ihtiyacınız varsa, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

2.Tarama ve fiziksel ve resim oluşumu gibi diğer nedenlerle çekim biraz farklı olduğundan, lütfen ayni renk hakim,lütfen anlayın, teşekkürler

3.Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-2 cm hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

4.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın, size yardımcı olacağız, teşekkür ederim!

Masa Koşucusu:

Masa örtüsü:

Gönderi 1. Ticaret sınır ötesindedir, bu nedenle teslimat uzun zaman alacaktır, tipik varış süresi 20-59 gün arasındadır.Bu kadar uzun süre beklemek istemiyorsanız, lütfen Ekspres ücreti ödeyin veya satın almayın.DHL veya EMS gibi daha hızlı nakliye hizmetine ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

2. Gümrük verginizden sorumlu değiliz.

3. Öğeyi varsayılan olarak Ali işaretli adresinize göndeririz.Adresinizi değiştirmek istiyorsanız, lütfen ödeme yapmadan önce Ali alıcı adresinde değiştirin.Veya yeni adresinizi Ali notuna yazın.Lütfen tam adresinizi ayrıntılı olarak ve tam adınızı belirtin; Telefon numaranızı verirseniz daha iyi olur.

Geri bildirim

Siparişi aldıysanız, lütfen malların sağlam olduğunu onaylayın .Mallar hasar görürse, lütfen sipariş için imzalamayın, Alibaba'da makbuzu onaylamayın, ilk kez bizimle iletişime geçin.Lütfen ürünümüzle ilgili sorularınız ve hasarlı fotoğraflarınız hakkında bana bir mesaj bırakın, size yeni bir tane göndereceğiz.Yeni bir tane istemiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, ürün hasarına göre size biraz geri ödeme yapacağız.

Ve öğeden memnun değilseniz veya yol boyunca kaybolursa ve kötü bir geri bildirim bırakmak veya bir anlaşmazlık açmak istiyorsanız, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin.Negatif geribildirim sorunu çözemez, sorunları bize bildirmelisiniz, Böylece düzeltebilir ve sizi mutlu edebiliriz.

Desteğiniz için teşekkür ederiz, ve biz www.yeniteknik.com.tr tekrar en iyi satın alma deneyimi sunmak için sabırsızlanıyoruz!

Desen Basılı
Desen Türü Yazdırma
CN Fujian
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Masa koşucusu
Teknik Dokuma
sku LXM13042'NIN SOHBETİ
Kullanmak Ev, otel
Malzeme Polyester / Pamuk

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *