Vintage Mavi Özel Beyzbol Forması Gömlek 3D Baskılı Erkekler ve Kadınlar için Gömlek Spor Unisex Tops

₺376.68 ₺312.60

Sku: w1436
Kategori: Islak balmumu

Nakliye:

1. Tercih ettiğiniz gönderi yöntemini onaylamak için lütfen sipariş vermeden önce bizimle iletişime geçin.

2. Ödemenizi doğruladıktan sonra sipariş 1-3 iş günü içinde sevk edilecektir.Lütfen adresinizin doğru olduğunu 1-2 gün içinde bana bildirin.

3. Uluslararası lojistiğin karmaşıklığı nedeniyle, malların gümrükleme sürecinde çok fazla zaman harcanır, bu nedenle öğenizi zamanında almadığınızda lütfen sabırla bekleyin.Öğeyi otuz gün içinde almazsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve ardından izlemenize yardımcı olacağız.

Renk:

Fotoğraftaki sınırlamalar ve monitör ayarlarındaki kaçınılmaz farklılıklar nedeniyle, gösterilen renkler gerçek öğelerle %100 % aynı olmayabilir.Umarım iyi anlarsın.

Ödeme:

Alipay, T/T, Western Union, Kredi Kartı, Moneybookers, Banka Havalesi ve diğer ödeme yöntemleri ile ödeme kabul ediyoruz.Ödeme yapmakta zorluk çekiyorsanız, lütfen ilk etapta bizimle iletişime geçin.

Geri bildirim:

1. Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Olumlu Geribildirim bizim için çok önemlidir.Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Sorunları çözmek ve sizi memnun etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.İletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz!

2. Aldığınız ürünler için herhangi bir sorunuz varsa, lütfen www.yeniteknik.com.tr Ticaret Müdürü veya E-posta yoluyla bizimle iletişime geçin ve pazartesiden cumartesiye 9.00-8.00 saatleri arasında (Pekin Saati) 24 saat içinde sorunuza cevap vereceğiz.24 Saat içinde yanıt gelmezse, lütfen posta kutunuzdaki spam'i kontrol edin.

Bize 5 yıldız geribildirim bırakın lütfen

Açıklandığı gibi öğe: ★★★★★

İletişim: ★★★★★

Nakliye Hızı: ★★★★★

Öğe ve hizmetten memnunsanız, lütfen bize güzel resim ile 5 yıldız geribildirim bırakın, takdir edilecektir.

Herhangi bir sorun, bize olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin ve lütfen bir anlaşmazlık açmayın, sorununuzu çözmek için elimizden geleni yapacağız.Ve mağazamızdan satın alma işleminizin kalitesinden %100 memnun değilseniz, öğelerinizi teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

5 yıldız geribildirim, bize ulaşın, bir sonraki siparişinizle güzel bir hediye alabilirsiniz.

1. Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız,lütfen siparişinizin ayrıntılı değerlendirmesi için bize olumlu geribildirim ve 5 yıldız ve 5 yıldız bırakın.Her iki 5 yıldızın ekran görüntüsünü bize gösterdikten sonra, bir sonraki siparişiniz için size indirim veya hediye vereceğiz.

2. Ürünlerimizden memnun değilseniz, nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi garanti ediyoruz.

3. Negatif geribildirimden ayrılmadan veya sipariş için herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bize mesaj gönderin.İletişim, sorunları çözmenin en iyi yoludur.

Kumaş Türü Çuha
Uygulanabilir Sezon Dört Mevsim
CN Guangdong
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Polyester, Tayt
Gömlek Tipi Günlük Gömlekler
Desen Türü Yazdırma
Marka Adı COZOK'UN
Cinsiyet ERKEKLER
Kapatma Türü Tek Göğüslü
Yaka Turn-aşağı Yaka
Uygulanabilir Sahne Gündelik
Öğe Türü Gömlekler
Tarz Gündelik
Model Numarası LMS
Kol Uzunluğu (cm) Kısa
Menşe Yeri Çin (Anakara)
Kol Stili Düzenli

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *