3 İnç 7 Beygir Gücü Su Pompası Su Transfer Pompası için Boş Havuz ve Sulama Alan Bahçe Aracı

₺6 803.51 ₺3 401.66

Sku: w15835
Kategori: Sıhhi tesisat

Tanım

Verimli ve basit sulama yöntemleri arıyorsanız su transfer pompamıza bir göz atın.Yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı ve dökme demirden yapılmış bu pompa, uzun süreli kullanımınız için kalite güvencesi sağlar. 5.5 kw güç, 3600 rpm, 60m3 / h akış işinizi daha kolay ve verimli hale getirir.Tarımsal üretim, ıslah veya diğer işlerde yardımcınız olacağına inanıyoruz.

Belirleme

Malzeme: Alüminyum Alaşım ve Dökme Demir

Renk: Siyah + Kırmızı

Su Pompası Giriş/Çıkış: 3in

Motor Tipi: 4 zamanlı 210cc

Maks.Kafa: 28 m / 91.86 ft

Emme Kafası: 8 m/ 26.25 ft

Akış: 60m3 / saat

Beygir gücü: 7.5 Hp

Kendi kendine çalışma süreleri(s / 4m):120

Nominal Çıkış Gücü: 5.5 KW

Tank Kapasitesi: 3L / 0.79 GAL

Hız: 3600r / dak

Net Ağırlık28. 12 kg(61.99 lb)

Ürün Boyutu: 47 * 37 * 39 cm/18.5*14.57*15.3 içinde

Paket Boyutu: 51 * 39 * 43 cm/20*15.4*16.9 içinde

temel özellikler

Yüksek kaliteli Malzeme: Pompa, mükemmel sıkıştırma direncine sahip ve paslanması ve korozyonu kolay olmayan yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan ve dökme demirden yapılmıştır, bu nedenle uzun süre güzel ve pratik olabilir.

Yüksek Çalışma Verimliliği: 5,5 kw gücünde ve 3600 dev / dak dönme hızına sahip güçlü 210CC dört zamanlı motor. 60m 3/ Maksimum h akış hızı, iş kıyafetlerinizi pompalamanızı ve dökmenizi daha hızlı ve kolay hale getirir.

Büyük Taşıma Kafası: maksimum kafa 91.86 ft ve maksimum emme 26.25 ft karşılamak için yeterli needs.It tarım arazilerini, balık havuzlarını ve meyve bahçelerini uzun mesafelerde sulayabilir, manuel taşımanın zamanından ve maliyetinden tasarruf edebilir.

Büyük Kapasite: Bu ürün 3L/0.79 galon kapasiteli bir yakıt deposu ile donatılmıştır, böylece sadece bir yakıt ikmali ile daha uzun süre kullanabilirsiniz ve iş kesintiye uğramayacaktır.

İyi ısı dağılımı etkisi: Ürün, çalışma sırasında sıcaklığı düşürebilen, potansiyel güvenlik tehlikelerini azaltabilen ve ürünün hizmet ömrünü uzatabilen çoklu düzgün ısı dağılımı delikleri ile donatılmıştır.

Kullanımı kolay: Ürün yeterli yağa sahip olduğunda, çalışma aralığını genişleten güç kaynağı veya kablo sınırı olmadan elle başlatabilirsiniz.

Taşınabilir: 19.69*14.96*16.54 inç kompakt yapı ve metal çubuk taşınabilir tasarım, depolamayı kolaylaştırır.

Kalite Güvencesi: Amacımız olan müşterilerimize daha iyi hizmet ve kalite sunmak için çok çalışıyoruz.Banyo koltuklarımızda herhangi bir kalite sorunu varsa.Lütfen zamanında bizimle iletişime geçin.

Detaylar

Katı Taban: Ürünün tabanı, kalınlaştırılmış bir tam çerçeve ile güçlendirilmiştir, bu da ürünün stabilitesini daha da sağlar. product.At aynı zamanda, zemin dışı tasarım, ürünün nemden etkilenmemesini de sağlar.

Büyük Çaplı Su Girişi ve Çıkışı: Pompa, büyük akışa izin veren 3 inç geniş çaplı su girişi ve çıkışını benimser.

Uygulama

Havuzu hemen boşaltmak, su basmış bodrumu boşaltmak, su basmış hendeği pompalamak, su depolama tankını veya rezervuarını doldurmak veya boşaltmak, tarlayı sulamak, şantiyeyi hortumla yıkamak vb.İçin kullanılabilir.

Paket içeriği

1 * Su Transfer Pompası

1 * Emme Süzgeci

1 * Hortum Kelepçeleri

1 * Buji Anahtarı

1 * Kullanım Kılavuzu

Notlar

1.Hortumun pakete dahil olmadığını lütfen unutmayın.

2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle çekim ışığı ve 1-3 cm hatanın neden olduğu hafif renk farkına izin verin ve sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

3.Sorun giderme öğeleri

Pompa su pompalayamaz: pompanın emme aralığı, su bağlantısının sızmamasını sağlamak için 7 metreden azdır, pompaya su eklenir (kendinden emişli pompa değil), hızlandırıcıdan sonra motoru çalıştırın sabırla beklemek; Su giriş borusu çünkü pompanın emişi, pompanın emişi, pompanın emişi, pompanın emişi, pompanın emişi, pompanın emişi, pompanın emişi, pompanın emişi, pompanın emişi, pompanın emişi, pompanın emişi, pompanın emişi, pompanın emişi, pompanın emişi büyük, bu yüzden sertlik olmalı, ezik olamaz;

Pompa sızıntısı: aşırı basınç, hammadde kayışını sararak kapatılabilen sızdırmazlık maddesi pedinin sızmasına neden olur

Pompa contasına su püskürtme: pompa muhafazasının dört vidasını sökün, içindeki lastik conta halkasına bakın, pompa muhafazasını tekrar takın, vidaları sıkın.

Ürünle ilgileniyorsanız veya herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size 24 saat içinde cevap vereceğiz.

Yakıt Benzin
Model Numarası Model Numarası.
Akış 60m3 / saat
Maks.kafa 28 m / 91.86 ft
Güç Hidrolik
Su Pompası Giriş / Çıkış 3 inç
renk siyah, kırmızı
Kullanım su
Tank Kapasitesi 3L / 0.79 GAL
Yapı Yüzey Pompası
Hız 3600r / dak
Net ağırlık 28,12 kg (61,99 lb)
Kaynak Çin
Nominal Çıkış Gücü 5.5 KW
Emme Kafası 8 m / 26.25 ft
Standart veya Standart Olmayan standart
Malzeme Alüminyum Alaşımlı ve Dökme Demir

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *