Sevimli Kawaii Karikatür Uzun Saç Fırçası Tarak Prenses Ev Dolaşık Açıcı Saç Fırçası Bakım Araçları Kızlar Kadınlar İçin Bebek

₺37.26 ₺24.22

Sku: w16021

Özellikler:

1.Premium Malzeme: Saç tarağı kısmı ABS malzemeden yapılmıştır ve sap kısmı yumuşak PVC malzemeden yapılmıştır, saç tarakları uzun süreli kullanım için uygun olan iyi sağlamlık ve dayanıklılığa sahiptir.

2.Sevimli 3D Karikatür Kolu: Yumuşak malzemeden yapılmış ve sap üzerinde sevimli desenler bulunan kadın saç tarağı güzel görünüyor, size zeka katıyor ve tutması rahat, kolayca kaymayacak.

3.Fonksiyonel Saç Tarakları: Yuvarlak diş tasarımlı bu kadın saç tarakları saçlara zarar vermez, ancak saçları sorunsuz bir şekilde taramaya yardımcı olur, daha az karışır ve düğümlenir, kafa derisi masajı için kullanımı iyidir, rahat hissetmenizi sağlar.

4.Geniş Uygulama: Ev veya kuaför veya berber kullanımı için uygun olan bu saç pansuman tarakları, ıslak saçlar, kuru saçlar, ince saçlar, kısa saçlar, uzun saçlar vb.İçin kullanılabilir., saç şekillendirme, saç kesme, saç boyama ve daha fazlası için mükemmeldir.Sevimli tasarım onları kızlar ve kadınlar için ideal hediyeler yapar.

5.En iyi hediye seçimi,Bu saç tarak seti düz,kıvırcık,kalın ve dalgalı saçlar için uygundur.Güzel renk kombinasyonu, sevgililer ve arkadaşlar için mükemmel bir hediyenin yanı sıra tatil hediyeleri için de iyi bir seçimdir.

Belirleme:

100 % marka yeni kalite.

Ürün Adı:Karikatür Kuaförlük Tarak

Malzeme: Plastik

Renk: resimde gösterildiği gibi

Boyutu:21 cm / 8.16 in * 4.6 cm / 1.81 in

Miktar: 1 adet

Paket içeriği:

1 Adet Karikatür Kuaförlük Tarak

Not:

1.Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" ölçüm sapmasını affedin.

Marka Adı HNKMP
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *