Evcil hayvan yeleği Koşum Tasma İle Düz Renk İlmek Adım - in Köpek Koşum Ayarlanabilir Toka Kaçış geçirmez Yavru Kedi göğüs askısı

₺56.07 ₺16.77

Sku: w169654

Evcil hayvan yeleği Koşum Tasma ile Düz Renk İlmek Adım Ayarlanabilir Toka Hiçbir Çekme Kaçış geçirmez Nefes Küçük Köpek Yavru Kedi göğüs askısı Evcil Hayvan Malzemeleri

Çok güzel tasarım: Açık renkli ilmek dekorasyonu, evcil hayvanınızın görünümüne parlaklık ve zarafet katar.

Rahat ve nefes alabilir: Yumuşak ve nefes alabilen file kumaştan üretilen bu hafif koşum takımı, evcil hayvanınızın her mevsim rahat ve serin kalmasını sağlar.

Güvenli ve ayarlanabilir: Koşum takımı, evcil hayvanınızın trakeasını ve boğazını korumak için eşit olarak kuvvet uygular ve toka tasarımı, çeşitli boyutlardaki evcil hayvanlara uyacak şekilde kolay ayarlama sağlar.

Giymesi kolay: Evcil hayvan koşumunu takmak için sadece 4 basit adım, hem sizin hem de evcil hayvanınız için sorunsuz hale getirir.

Çok yönlü kullanım: Küçük ve orta boy köpekler ve kediler için uygun olan bu koşum takımı, açık hava etkinlikleri, geziler ve köpek gezintisi için mükemmeldir.

Tanım:

Kürklü arkadaşınız için mükemmel bir aksesuar olan evcil hayvan yeleği Koşum Takımımızı tanıtıyoruz!Sadece 4 kolay adımda, bu koşum takımı takmak için bir esinti.Sadece koşum takımını açın, evcil hayvanınızın ön bacaklarını kaydırın, kapatın ve tokalayın ve koşum takımını çift ile takın rings.It bu kadar basit!

Bu koşum takımının giyilmesi sadece kolay olmakla kalmaz, aynı zamanda açık renkli ilmek dekorasyonuyla da bir tarz dokunuşu katar.Evcil hayvanınız daha da sevimli görünecek!

Yumuşak ve nefes alabilen file kumaştan üretilen bu hafif koşum takımı, evcil hayvanınızın gün boyu rahat kalmasını sağlar long.It her mevsim için uygundur ve evcil hayvanınızın havasız hissetmesine neden olmaz.Ayrıca, köpeğinizin cildinin korunmasını sağlayarak dayanıklı, temizlenmesi kolay ve çabuk kurur.

Güvenlik bizim önceliğimizdir.Bu koşum takımı, köpeğinizin trakeasını ve boğazını çekilmekten veya boğulmaktan korumak için eşit şekilde kuvvet uygular.Toka tasarımı, çeşitli boyutlardaki evcil hayvanlara uyacak şekilde kolay ayarlama sağlar, bu da takmayı ve çıkarmayı zahmetsiz hale getirir.

Teddy, Bichon ve Pomeranian gibi küçük ve orta boy köpekler ve kediler için mükemmel olan bu koşum takımı, açık hava etkinlikleri, geziler, köpek gezdirme ve daha fazlası için idealdir.Evcil hayvanınıza hak ettikleri konforu ve stili verin

Ürün Adı: evcil hayvan yeleği Koşum

Malzeme: Kumaş

Özellikler: Düz renk ilmek, ayarlanabilir toka.Kaçış geçirmez

Boyut Ayrıntıları:

Boyut: S, göğüs: 32 cm-56 cm/12.6"-22", boyun çevresi: 26 cm-50 cm/10.2"-19.7", Tasma uzunluğu: 120 cm/47.2", Tasma genişliği: 1 cm/0.4", Önerilen ağırlık: 1-3.5 kg (yaklaşık.)

Boyut: M, Göğüs: 39cm-66cm/15.4"-26", Boyun Çevresi: 30cm-60cm/11.8"-23.6", Tasma Uzunluğu:120cm/47.2", Tasma Genişliği: 1.5cm0.6", Önerilen Ağırlık: 3.5-9g (Yaklaşık.)

Notlar:

Lütfen boyut grafiğimize bakın ve doğru boyutu seçin.

Işık ve ekran ayar farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

Paket içeriği:

1 x evcil hayvan yeleği Koşum

Özellik Kişiye Özel
Malzeme fiber
Akıllı Cihaz mı no
Tip Tasmalar, Köpekler
Sezon Sonbahar
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *