Sert çanta DJ Başlangıç DJ Denetleyici Seyahat Koruyucu saklama çantası Profesyonel ses mikseri Koruyucu Taşıma saklama kutusu

₺1 070.61 ₺428.28

Sku: w1871

Pioneer DJ DDJ-200 ve Numark Party Mix II ile kullanılmak üzere tasarlanan DJ seyahat çantamızla şık bir şekilde seyahat edin.Yüksek kaliteli kabuğumuz, kolay taşıma için hafif kalırken ekipmanınızı korur.Antistatik astar, vitesinizi güvende tutar ve kullanımı kolay açma ve kapama mekanizması, kurulumu ve paketlemeyi bir esinti haline getirir.Seyahat eden DJ için mükemmel!

Özellikler:

Adı: Taşınabilir DJ organizatör çantası

Fonksiyon: anti-scratch, darbeye dayanıklı, yarı su geçirmez, toz geçirmez

Renk: siyah

Boyut: 16. 5x9x4. 3 inç/6.50*3.54*1.69 inç

Ambalaj listesi:

1 x Taşınabilir DJ organizatör çantası

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Mükemmel adaptasyon: Pioneer DJ DDJ-200 / Numark Party Mix II kontrol cihazınız, oturması için tasarlanmış sert kılıfımızla tamamen korunarak toz, çizik ve darbelere karşı korur.Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş, zorlu koşullarda güvenli kullanım sağlar.

2.Mükemmel Savunma: Bu en üst düzey sert çanta ile DJ ekipmanınızı zarar görmekten koruyun.Yüksek kaliteli kabuğu aşınmaya, korozyona ve darbelere karşı dayanıklıdır ve dış hasara karşı etkili koruma sağlar.

3.Güvenli Koruma: Cihazınızı ve aksesuarlarınızı sert kılıfımızla koruyun DJ.It sizin için rahat bir uyum sağlayan kompakt bir tasarıma sahiptir. equipment.It ayrıca hafiftir, böylece herhangi bir yere kolayca taşıyabilirsiniz.Kaliteden veya güvenlikten ödün vermeyin.

4.1680 D malzeme: DJ için sert çanta, içinde yumuşak bir 1680D malzeme ve uzun ömürlü performans sağlayan antistatik bir astar ve darbelere ve darbelere karşı yastıklara sahiptir.

5.Şık Taşıma Çantası: Şık ve şık bir tasarıma, güçlü bir çift fermuara ve kullanımı kolay bir açma/kapama mekanizmasına sahip sert kılıfımızla DJ ekipmanınıza şık ve güvenli bir ev verin.

Model Numarası Saklama çantası
Öğe Türü Hoparlör Aksesuarları Kitleri
Paket Evet
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *