Yedek Omuz Askısı Ayarlanabilir Kemer omuzdan askili çanta Sırt Çantası Su Geçirmez Ayarlanabilir Omuz Askısı Çantası Sırt Çantası

₺289.50 ₺202.68

Sku: w1902

Bu sırt çantası omuz askısı, giyilmesi rahat ve kullanımı kolay, dayanıklı ve nefes alabilen malzemeden yapılmıştır adjust.It D-ring veya a ile herhangi bir çantaya veya bagaja güvenli bir şekilde takılabilen yüksek mukavemetli bir ABS klibe sahiptir .Evrensel tasarım çoğu sırt çantasına, spor çantasına, evrak çantasına ve daha fazlasına uyar.Seyahat ediyor, yürüyüş yapıyor, kamp yapıyor veya işe gidip geliyor olsanız da, bu sırt çantası omuz askısı size geniş bir uygulama yelpazesi ve rahatlık sağlayacaktır.

boyut:

Omuz genişliği (9.5 cm)

Dar omuz askısı (6,5 cm)

Omuz askısı uzunluğu (ayarlanabilir uzunluk 92 cm)

Omuz askısı uzunluğu (59 cm daha kısa ayarlayın)

Ağırlık: 155g

Kumaş: Oxford kumaş + yüksek mukavemetli dokuma + sandviç örgü kumaş (kalınlık 0,5 cm'den büyük)

Liste:

Yedek Omuz Askısı *1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.ABS Klipsi: Bu sırt çantası kayışları, suya ve aşınmaya dayanabilen dayanıklı, yüksek mukavemetli bir ABS klipsi ve 600D yüksek yoğunluklu naylon kullanır.Bu nedenle 20 kg'a kadar yükleyebilirler.

2.Evrensel uyum: Bu sırt çantası kayışları, ayarlanabilir tokalarla boyunuza ve sırt çantası tipinize göre kolayca özelleştirilebilir.Çoğu sırt çantası, evrensel tasarımları nedeniyle bu kayışlarla çalışabilir.

3.Kolay Taşıma: Bu sırt çantası kayışlarının değiştirilmesi ile sırt çantanızı kolaylıkla taşıyabilirsiniz.Giymeleri rahattır ve ağırlığı omuzlarınıza dağıtmaya yardımcı olarak stresi ve gerginliği azaltır.

4.Omuz aşınmasını önleyin: Bu kayışlar, omuz aşınmasını önleyen ve nefes alabilirlik sağlayan 0,5 cm'den daha kalın sandviç örgü kumaş kullanır.Ayrıca terlemekten kaçınırlar ve sizi serin tutarlar.Bunları herhangi bir sırt çantasına kolayca takabilir ve ayarlayabilirsiniz.

5.Çok yönlü kullanım: Sırt çantası kayışlarımızın değiştirilmesi, sırt çantanızı bir omuz çantasına dönüştürmenize, çantanızı kuru ve elementlerden korumanıza veya esneklik ve rahatlıkla çeşitli durumlar ve ihtiyaçlar için kullanmanıza olanak tanır.

Tip Diğerleri
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *