Ayak çamaşır torbası Uzun Ömürlü Termostat Ayak Banyosu Küvet Büyük Kapasiteli Ev Kovaları Ev Seyahat İçin İş Gezisi

₺342.96 ₺205.85

Sku: w196208
Kategori: Ev Ürünleri

Ayak Yıkama Çantamızla yorgun ayaklarınızı canlandırın.Dayanıklılık için beş kat kalınlaştırıcıdan yapılmış, seyahat için mükemmeldir ve bacak yorgunluğunu azaltır.Katlanabilir ayak küveti, nereye giderseniz gidin yanınızda getirmenizi kolaylaştırır.

Özellikler:

Adı: Katlanır ayak emmek kova

Malzeme: Dimi + PEVA

Stil: Katlama, yükseltilmiş, buhar kabarcığı

Renk: Pembe, mavi

Ürün boyutu: (yaklaşık.)72 * 33 cm/28.35 * 12.99 inç

Ambalaj Listesi:

1 adet * Ayak banyo lavabosu

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Olağanüstü Rahatlama: Beş kat kalınlaştırıcı malzemesi sayesinde ideal konfor sağlayan ve deforme olması kolay olmayan Ayak Banyosu Lavabomuzla ayaklarınızı şımartın.Yumuşak ve rahat, dayanıklı ve sızdırmaz rahatlama sağlar.

2.Katlanabilir Çözüm: Gittiğiniz her yerde ayağın ıslanmasının tadını çıkarın.Katlanabilir ayak banyosu lavabomuz seyahat, kamp veya evde dinlenmek için mükemmeldir.Kompakt boyutu az yer kaplar, bu da yanınızda saklamayı ve taşımayı kolaylaştırır.

3.Şımartan Deneyim: Her iki bacağınızdaki yorgunluğu azaltmak için ekstra büyük kapasiteye sahip Ayak Banyosu Lavabomuzla rahatlama deneyiminizi derinleştirin.Derin tasarımı konfor sağlar ve diz bölgesini örtme kabiliyeti tam daldırma sağlar.

4.Geliştirilmiş Islatma Deneyimi: Bu ayak banyosu havzasının katlanması ve saklanması kolaydır, yerden tasarruf sağlar ve time.It altta kaymaz pedler, kova açıklığında bir taşma deliği, devrilmeyi önleyici bir tasarıma ve güvenlik ve rahatlık için her iki tarafta tutamaklara sahiptir.

5.Uzun Ömürlü Sıcak: Ayak Banyosu Lavabomuzla ayaklarınızı hiçbir zaman düşürmeyin.Uzun ömürlü termostatı, sıcaklığın tadını çıkarmanızı sağlar.Fermuarlı tasarımı ile kolayca yıkanabilen Ayak Yıkama Torbası ile ideal rahatlamayı yaşayın.

Model Numarası Ayak Banyosu Havzası
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *