2 Adet 304 Paslanmaz Çelik Tam Otomatik Su seviye kontrolü şamandıra valfi, Otomatik Kapanma Topu Mini şamandıra valfi, (3/4 İnç)

₺556.82 ₺311.85

Sku: w20100
Kategori: Sıhhi tesisat

Otomatik su seviyesi kontrolü: Paslanmaz çelik tam otomatik su seviyesi kontrol şamandıra valfimiz, geleneksel şamandıralı küresel vananın yerini alır ve manuel anahtarlamaya gerek kalmadan otomatik su seviyesi kontrolüne izin verir.10psı ila 150psı arasında değişen su basınçları için uygundur, 0 ° C ila 100 ° C arasında değişen sıcaklıklarla çalışabilir.

Vanalarımız, içme suyunun güvenliğini sağlayan gıda sınıfı paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Zarif görünüm ve dayanıklı sert kabuk, ürünün hizmet ömrünü etkili bir şekilde uzatan güçlü sürtünme ve darbe direncine sahiptir.

Vanalarımız küçük bir hacme sahiptir ve yer kaplamazlar ve su hacmini etkin bir şekilde artırarak ve geleneksel şamandıra vanalarından daha büyük olarak geleneksel işlemlerden üstündürler.

[Su Kaynaklarından Tasarruf] Pratik ve kurulumu kolay vanalarımız uzun ömürlüdür, düşük arıza oranına sahiptir ve su kaynaklarından tasarruf sağlar.

Yaygın olarak kullanılan: Su depoları, kuleler, havuzlar ve güneş enerjisi için uygundur.Lütfen dikkat: İç mekanlarda kullanılıyorsa, taşmayı önlemek için daima bir acil durum taşma sistemi kurun.

tip: 6 noktada su alımı

Malzeme: Paslanmaz çelik

renk: gümüş

Paket içeriği:

2 x su şamandıra valfi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yapı Açı
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *