Çok Amaçlı Kazıyıcı Mutfak gaz sobası Çift uçlu Temizleme Kazıyıcı İyi Dokunmatik Ev Temizlik Gadget Mutfak Aksesuarı

₺80.66 ₺40.24

Sku: w211347
Kategori: Ev Ürünleri

Mermi Noktaları:

1.Zahmetsiz Kazıma: Yüksek kaliteli PC malzemesi kullanılarak üretilen bu çizilmez kazıyıcı, cilde hoş gelen ipeksi bir dokuya sahiptir. touch.It herhangi bir hasar veya çiziğe neden olmadan sert lekeleri herhangi bir görünümden etkili bir şekilde temizler.

2.Geniş Görünüm Kapsamı: Çizilmeyen Kazıyıcımız kavisli bir gövdeye ve köşelere ve kenarlara kolaylıkla ulaşmak için optimize edilmiş açılara sahiptir.Ocağınızın bozulmamış görünümüne zarar verme endişesi duymadan bu zor izleri güvenle temizleyebilirsiniz.

3.Yenilikçi Tasarım: Çizilmez Kazıyıcımız, buğu kolayca temizlemek için ideal çözümdür.İnce tasarımı ve ince kazıma görünümü, kalın tozu ve yağı zahmetsizce temizleyerek görünümünüzü daha az iz bırakır.Ulaşılamayan yerlerde kire elveda!

4.Ağır Hizmet Tipi ve Kullanışlı: Kalın ve sert malzemeden üretilen bu Çizilmez Kazıyıcı, kutuları kolayca açar ve her işi kolaylıkla halleder.Yıkılmaz tasarımı, her durumda uzun süreli performans sağlar.

5.Güvenli Kazıma: Çizilmez Kazıyıcımız, hassas görünümleri kolaylıkla kazımak için mükemmel bir araçtır.İnce cilalanmış görünümü ellerinizde güvenli ve yumuşaktır, bu da onu herhangi bir mutfağa ideal bir katkı haline getirir.

Tanım:

Kalem Şeklindeki Kazıyıcıyı Tanıtın!İnce cilalanmış yüzeylerimiz ve geniş kazıma yüzey tasarımımız, inatçı lekelerin ve kalın toz ve yağın çıkarılmasını kolaylaştırır.Ayrıca, bir kutu açma aracı olarak ikiye katlanır!Kullanışlı Kalem Şeklindeki Kazıyıcımızla bu sinir bozucu lekelere elveda deyin.

Belirleme:

1. Malzeme: PC

2. Boyutu: (yaklaşık.)17.5 * 2.4 cm/6.89 * 0.94 inç

Ambalaj Listesi:

1 adet*Temizleme Kazıyıcı Aracı

Notlar:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Kolu Malzeme Plastik
Model Numarası Çok Amaçlı Kazıyıcı
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *