Soba Temizleme Kazıyıcı Çok Fonksiyonlu Seramik Ve Cam Kazıma Aracı Ev Yağ Leke Çıkarıcı Kazıyıcı Mutfak Banyo İçin

₺116.25 ₺51.23

Sku: w212866
Kategori: Ev Ürünleri

Soba temizleme kazıyıcımızla ocağınızı pırıl pırıl temiz tutun.Küçük başlı bir kazıyıcı ile düz ve inatçı kirleri hızla temizler ve köşelere ve kenarlara derinlemesine ulaşır.Bu soba brülörü kazıyıcı, herhangi bir mutfak için olmazsa olmaz bir araçtır.Zorlu temizlik görevlerine elveda deyin ve köpüklü bir sobaya merhaba deyin!

Özellikler:

Ürün adı: Temizleme kazıyıcı

Ürün malzemesi: PC

Ürün boyutu: yaklaşık 18*7 cm / 7.09 * 2.76 inç

Ürün rengi: Mavi, yeşil

Uygulanabilir: mutfak, banyo, tuvalet vb.Için uygundur.

Fonksiyon: Lavabonun kenarına derinlemesine, ölü köşelerde çok yönlü temizlik

Ambalaj Listesi:

1 adet* Temizleme kazıyıcı

Farkına varmak:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Nedeniyle farklı manuel ölçüm, izin lütfen 1-2 cm boyutu farkı.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Çok Yönlü Temizlik: Farklı genişliklerde kazıma kafaları içeren 3'ü 1 arada tasarımlı soba temizleme kazıyıcı ile tüm çatlakları ve olukları etkili bir şekilde temizleyin.En zorlu karışıklıklar için bile uygundur.

2.Hızlı Temizlik: Temizleme yüzeyine tam oturması, soba temizleme kazıyıcımızla kirin hızlı ve eksiksiz bir şekilde çıkarılmasını sağlar.Büyük kafa ve oluk kazıyıcı alet, düz ve inatçı kirleri çıkarmayı kolaylaştırır, böylece ocağınızı kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

3.Kullanımı Kolay: Köşelerdeki ve oluklardaki tozu kolayca temizlemek için tasarlanmış küçük bir kafa sıyırıcısıyla, soba temizleme sıyırıcımız biriken tozu temizlemeyi kolaylaştırır ve ocağınızı yeni gibi bırakır.

4.Kullanışlı ve Pratik: Ölü köşelerin çatlaklarına ve kenarlarına derinlemesine ulaşan verimli kazıyıcımızla ocağınızı lekesiz tutun.Sert kire elveda deyin ve pratik bir temizlik aracına merhaba deyin!

5.Kazaları Önleyin: Soba temizleme kazıyıcımız güvenlik açısından tasarlanmıştır. mind.It kolay saklama için katlanabilir ve soba brülörlerinin verimli bir şekilde temizlenmesini sağlarken ellerinizin kazara hasar görmesini önler.

Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *