Golf Topu Net Çanta Örgü Naylon Golf Tees Çantası Golf çanta düzenleyici kılıf çanta saklama çantası İle Büyük Kapasiteli Taşınabilir Golf Çantası

₺52.16 ₺36.51

Sku: w23375

Turnuva ve antrenman toplarınızı saklamak ve taşımak için mükemmel golf topu çantası mı arıyorsunuz?Siyah golf çantamızdan başka yere bakmayın!Kullanımı kolay örgü ipli tasarımı ile tüm toplarınıza sığacak ve hareket halindeyken düzenli tutacak kadar büyüktür.

Belirleme:

[Ürün Adı]: Golf topu net çanta

[Malzeme]: Naylon örgü çanta

[Renk]: siyah / koyu mavi / yeşil

[Kapasite]: Küçük boy 15-20 top tutabilir, orta boy 25-35 top tutabilir ve büyük boy 50-55 top tutabilir.

[Boyut]: Küçük boyutun alt çapı 11 cm ve yüksekliği 14 cm'dir.Orta boy, 14 cm'lik bir alt çapa ve 19 cm'lik bir yüksekliğe sahiptir.Büyük boyutun alt çapı 16 cm ve yüksekliği 23 cm'dir.

[Ağırlık]: Küçük boy 32 gram, orta boy 44 gram, büyük boy 53 gram

Ambalaj Listesi:

1 x Golf topu net çanta

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Verimli Organizasyon: Bu golf topu net çanta hafif ve taşınabilir, böylece istediğiniz yere taşıyabilirsiniz want.It açılıp kapanmasını kolaylaştıran ipli bir kapağa sahiptir ve 48'e kadar golf topu tutabilir.

2.Verimli Golf Depolama: Golf sepetinize veya çantanıza kolay kurulum sağlayan zahmetsiz bir örgü ipli tasarıma sahip Golf Topu Ağ Çantamızla uğraşmaya elveda deyin.

3.Taşınabilir ve Ferah: Yüksek kapasiteli tasarımı ile bu golf topu file çantası bol miktarda golf topu tutabilir ve taşınması kolaydır.Salıncaklarınızı pratik yapmak veya arkadaşlarınızla bir oyun oynamak istediğiniz her yere götürün ve genellikle elinizde yeterli top bulundurun.

4.Yaygın Kullanım Alanları: Bu golf filesi çantası, turnuva düzenlemek ve taşımak ve golf toplarını eğitmek için mükemmeldir.Çok yönlülüğü onu sadece golf antrenmanları ve antrenmanları için değil, diğer sporlar için de ideal kılar.

5.Dayanıklılık Garantili: Sağlam ve güçlü yüksek kaliteli naylon malzemesi ile bu siyah golf topu file çanta uzun süreli kullanım için üretilmiştir. use.It erişimi kolaylaştıran bir ipli kapatma ile birlikte gelir.Siyah rengi zarafete bir dokunuş katar ve bakımı kolaydır.

Bölüm Adı Üniseks
Malzeme naylon
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *