Çift USB C şarj soketi araba şarjı QC3. 0 USB ve PD Tipi C Hızlı Şarj Priz Araba Tekneler İçin Motosiklet Kamyon

₺386.37 ₺204.73

Sku: w234328
Kategori: İç parçalar

Çift USB C şarj soketi araba şarjı QC3. 0 USB ve PD Tipi C Hızlı Şarj Priz Araba Tekneler İçin Motosiklet Kamyon

[Çift USB şarj soketi]PD Tipi C ve QC3.0 USB Araç Bağlantı Noktası.USB c araç soketi aynı anda iki uyumlu cihazı şarj edebilir.Not: maksimum güç için telefonun süper hızlı şarjı olmalı ve orijinal şarj kablosunu kullanmalıdır.

[Güvenlik Güç Anahtarı ile]USB araç şarj soketi 12v, ömrünü uzatmak için enerji tasarrufu ve koruma için bir açma/kapama düğmesi ile tasarlanmıştır. equipment.It güç tasarrufu sağlar ve kapatıldığında herhangi bir güç tüketmez.

[Şarj Güvenliği] 12v usb soketi ABS plastikten yapılmıştır, USB kutusu dahili devreyi etkili bir şekilde koruyabilir ve servis ömrünü uzatabilir.Yüksek ve düşük sıcaklık ortamları için uygundur (-40°F ila 140°F).

[Basit Kurulum] USB soketinin kurulumu çok basittir: pozitif kutba " + "ve negatif kutba" - " takılır.

[Yaygın Olarak Kullanılan]Arabalar, tekneler, SUV'lar, ATV'ler, RV'ler, kamyonlar, motosikletler gibi çoğu 12-24V DC araç için uygundur, etc.It çoğu aracın gösterge paneli için uygundur.

renk: Siyah

Malzeme: ABS

Paket içeriği:

2x USB Şarj Soketi

4x Vida

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *