Diş fırçası Tutucular Demir Depolama Standı Dayanıklı Paslanmaz Banyo Aksesuarları Organizatör Raf Diş Fırçası Jilet Ve Küçük Eşyalar

₺342.22 ₺171.01

Sku: w239884
Kategori: Ev Ürünleri

Mermi Noktaları:

1. Kokusuz ve dayanıklı: Demir sanat malzemeden yapılmış, bu diş fırçası tutucunun paslanması kolay değildir ve güçlü bir texture.It çevre dostudur ve hoş olmayan bir koku yaymaz.

2. Çok fonksiyonlu depolama: Bu demir diş fırçası tutucusu, çeşitli diş fırçaları, diş macunu, tıraş bıçakları ve diğer banyo malzemelerini tutabilir, yerden tasarruf sağlar ve bunları kolaylaştırır access.It banyonuzu düzenlemek için mükemmel bir çözümdür.

3. Çıkarılabilir Diş Fırçası Tutucusu: Bu demir diş fırçası tutucusu çıkarılabilir, bu da temizlemeyi kolaylaştırır ve nemin girmesini önler. accumulating.It ayrıca diş fırçalarınızı dik ve yüzeyden uzak tutarak masanızı temiz ve düzenli tutar.

4. Kaymaz Taban: Kolay temizlik ve kurulum için bölünmüş yapı, düşmeyi önlemek için sabit ve kaymaz taban, diş fırçalarınızı korumak için alt sıradaki kaymaz tasarım.

5. Çok yönlü ve zarif: Bu demir diş fırçası tutucu aile banyo, mutfak, otel ve diğer kullanılabilir places.It şık ve güzel tasarımı ile modern dekoratif stili tamamlar.

Tanım:

Bu Diş Fırçası Tutucusu modern banyolar için mükemmeldir!Dayanıklı ve çevre dostu demirden yapılmış, dekorunuzla zahmetsizce karışacak sade bir tarzda gelir.Tutuculara erişmek kolaydır, fırçalarınızı düzenli ve ulaşılabilecek bir yerde tutar.

Özellikler:

1. Malzeme: Demir

2. Boyutu: 19 * 12 * 5 cm/7.48*4.72*1.97 inç

3. Renk: beyaz, siyah

4. Uygun alan: yatak odası, mutfak, banyo

Ambalaj listesi:

1 x Demir Diş Fırçası Tutucu

Dikkat:

1. Işık ve ekran farklılıkları nedeniyle, bu öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle 0.5-2 cm farkına izin verin.

Akıllı Cihaz mı no
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *