Gül Kırmızı Golleri Vücut Dalga İnsan Saç Peruk 13X6 Derin Kısmı Skunk Şerit Dantel ön peruk Koyu Bordo 99J Kırmızı Vurgulamak

₺12 143.71 ₺6 071.76

Sku: w2510

İnsan saçı vesilesiyle Yaygın olarak Uygulanabilir, Cadılar Bayramı için uygun, Müzik Festivali, konulu parti, Düğün, Randevu, günlük giyim, Parti, Defile Vb.
Öğe Türü PERUK
Kırmızı Vurgulu Peruklu Koyu 99j Renkli Peruk ve Yumuşak Saçlar Çoğu Cilde Uyar, Saçın Kalınlığı ve Peruğun Dolgunluğu, Vücut Dalga Peruk Randevular Kullanılabilir, Düğünler, Parti, Seyahat etmek, Okul, kostümlü oyun, Ebeveynler ve arkadaşlar için Doğum günü hediyeleri.
Malzeme Sınıfı Remy Saç
Ombre dantel ön peruk insan saçı en iyi hizmeti var 24 saat içinde cevap verin, Tüm Öğeler Gerçek Çekim. Ekran için, Işık, Çevresel Nedenler Hafif bir Sapma Fenomeni olabilir.
Peruk Uzunluğu uzun
Kaynak Anakara Çin
Malzeme İnsan saçı
Kokarca şerit vücut dalga dantel ön peruk insan saçı doku Kokarca şerit peruk ıslak ve dalga 13x6 dantel ön peruk insan saçı ön koparıp bebek saç ile, Saçı Daha Doğal Hale Getirir, Saç Düğümleri Görünmezdir ve Ağartılabilir.Orta Kısım, İsteğinize göre Sol veya sağ Tarafa yeniden şekillendirilebilir.
Temel Malzeme İsviçre Dantel
Renkli Vurgular Dalgalı Peruk Kap Orta Kapak Boyutu (22-22. 5 inç), peruğu Düzeltmenize Yardımcı Olacak 3 Tarak ile, güvenli ve esnek, Giymek kolay, Rahat ve nefes alabilir. Yarım yukarı yarım aşağı stilleri yapabilirsiniz, at kuyruğu ve topuz.
İnsan saç tipi Brezilyalı Saç
Doku Vücut Dalgası
Permalı Olabilir Evet
Saptanamayan Şeffaf DANTEL Üst isviçre dantel, Doğal yumuşaklık ten renginize iyi uyum sağlar.derin dalga İnsan 13X6 dantel ön peruk ile bir ön-koparıp saç çizgisi doğal görünümlü için tasarlanmıştır, bu da daha doğal bir görünüm yaratır.
Paket başına öğeler Sadece 1 Parça
Kıvırcık Peruk Nasıl Ölçülür ve Kurulur Dalga Dantel Ön Peruk uzunluğu Streç Yapmak olmalıdır, Daha sonra Baş Dönmesinden Alttaki En Uzun Saça Kadar olan Uzunluk ile Ölçülür, Doğrudan ölçmek yerine. Kıvırcık Peruğu Geniş Dişli Tarakla Tarayın, Saç kremi ve Kurulumdan önce Dolgunluğu Geri kazanmak için ıslatın.
Dantel Rengi Saydam
Uygun Boyama Renkleri Tüm Renkler
Kapak Boyutu Ortalama Boyut
Yapılan Yöntem Yarım Makine Yapımı ve Yarım El Bağladılar
13x6 Gül Kırmızı/Koyu 99j Dantel Ön Peruk insan saçı Malzemesi İşlenmemiş genç kızın insan saçından gül kırmızı bordo vücut dalga insan saçı peruk, %100 insan saçı, Kimyasal Madde ve Kötü Koku Yok, Sağlığa Zararı Yok, Peruk Doğal Görünüyor, Renk Güzel, Minimum dökülme ve dolaşmayan. Uzunluğa Sadık, Süper Kolay Kurulum.
Dantel Peruk Tipi 13x6 Dantel Peruk, Dantel Ön Peruk
Marka Adı ametist

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *