Yuvarlak Müzik Melodi Araçları Modern Mini malizm Günlük Renk Ahşap Enstrüman Araçları Enstrüman Aksesuarları Çocuk

₺51.23 ₺18.44

Sku: w26669

Yuvarlak Müzik Melodi Araçları Modern Mini malizm Günlük Renk Ahşap Enstrüman Araçları Enstrüman Aksesuarları Çocuk

Mermi Noktaları: 1.Müzik Ustalığı: Akor Çarkı, mükemmel şarkı oluşturma için besteleme ve aktarma konusunda size ustalıkla rehberlik eder.Başlangıç temellerinden ileri teoriye kadar, bu araç uyum ve müzik teorisinin sırlarını ortaya çıkarmak için uzman rehberliği sağlar.

2.Tüm Enstrüman Yardımı: Akorları ve ölçekleri öğrenmek için ideal hepsi bir arada araç olarak hizmet veren Akor Tekerleği ile müzik becerilerinizi geliştirin.Geniş kullanım yelpazesi, piyano, gitar, ukulele veya bas gibi herhangi bir müzik aletini kapsar.

3.Kolay Kullanım: Kolay Müzik Teorisi kılavuzubüyük Yükseltme: Akor Çarkı, tüm öğretmen seviyeleri için karmaşık müzik teorisi kavramlarını basitleştirir ve students.It majör veya minör tuşlarda akorlar oluşturmak ve çalmak için anlaşılması kolay bir akor diyagramı sağlar.

4.Dayanıklı ve Uzun Ömürlü: Mükemmel kalitede ahşaptan üretilen bu akor çarkı dayanacak şekilde üretilmiştir.Masif ahşap yapısı, herhangi bir deformasyon veya kırılma olmaksızın uzun süreli kullanıma dayanabilir.

5.Taşıması Kolay: Akor Tekerleğinin taşıması kolay ve hafiftir, böylece istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde yanınıza alabilirsiniz.Sadece müzik çantanıza veya müzik kutunuza koyun ve bu kullanışlı aracın avantajlarından yararlanın.

Bu güvenilir ve hafif Gitar Akor Tekerleği ile gitar becerilerinizi yükseltin.Müzik teorisini kolaylıkla bestelemeyi, aktarmayı ve açıklamayı öğrenin.Dayanıklı tasarımı, kırılmasının kolay olmamasını sağlar.Hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için mükemmel!

Özellikler:

Adı: Akor Tekerlek

Ağırlık: yaklaşık 150g

Boyutu: (yaklaşık.)12 * 12 * 1 cm\/4.72*4.72*0.39 inç

Ambalaj Listesi:

1 * Gitar Akor Tekerlek

Model Numarası Akor Çarkı
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *