Erkekler Geniş Elastik Kemer Kadın Ayarlanabilir bel kemeri Plastik Tıkalı Toka Gömlek Kalmak Kemer fitness çalışması Pantolon

₺100.41

Sku: w3111

Erkekler Geniş Elastik Kemer Kadınlar Ayarlanabilir bel kemeri Plastik Tıkalı Toka Gömlek Kalmak Kemer fitness çalışması Pantolon Özellikleri:

1 Bu kemer önlemek için giysilere sabitlenebilir twisting.In buna ek olarak, kemer su şişesi, bel çantası ve diğer gerekli asılabilir.

2 Bu bel kemeri, daha az su emme, hızlı kuruma ve yüksek korozyon ile naylon malzemeden yapılmıştır resistance.In ek olarak, kayışın yüksek basınca dayanabilmesini sağlamak için naylon malzeme oldukça aşınmaya dayanıklı, yırtılma direnci olabilir.

3 Bel kemerinin uzunluğu, bel boyutunun farklı dönemlerine uyum sağlamak için isteğe göre ayarlanabilir.Hem giyme rahatlığını hem de hareket kolaylığını sağlamak için.

4 Bel kemeri bağlantı elemanı,dış kuvvetin kaymanın kilidini açmamasını sağlamak için kullanımı kolay, yüksek kalitede plastikten yapılmıştır, çok güçlüdür.

5 Bu bel kemeri, daha kolay hale getirmek için kemeri zorluk çekmeden açmanıza olanak tanıyan sezgisel ve pürüzsüz hızlı serbest bırakma işlevselliğine sahiptir.

Özellikler:

Malzeme: Naylon, Plastik

Tema: Spor

Renk:Siyah, gri, haki, yeşil

Ağırlık: 73kg

Sezon: Bahar, yaz, sonbahar, kış

Özellikler: Yırtılmaya dayanıklı, dayanıklı

Spor Türü: Avcılık, kamp, yürüyüş, koşu, tırmanma

Türü: Katı

Boyut: 120cm

Paket içeriği:

1x naylon bel kemeri

Ambalajlı: opp torba

boyut S
Tip Cep, Çoklu Araçlar
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *