Silikon Kulak Tıkacı 6 adet Kullanımlık Kalıplanabilir Su Kulak Tıkacı Kulak Bakım Ürünleri Çalışma İçin İş Seyahat Uçaklar Trenler

₺96.87 ₺48.44

Sku: w360079

Silikon kulak tıkaçlarımızla kulak sağlığınızı koruyun.27 dB'ye kadar gürültü azaltma etkisi ile uyumak için mükemmeldir ve suyun kulak kanalınıza girmesini engeller.Ayrıca, kolay bakım için suyla yıkanabilirler.

Özellikler:

Adı: Silikon Kulak tıkacı

Malzeme: silikon

Ürün Boyutu: 1.7 cm/0.67 inç

Şartname: 6 ADET / 3 pairs

Ambalaj Listesi:

Silikon Kulak Tıkacı * 1 kutu

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Gelişmiş Gürültü Azaltma: Bu silikon kulak tıkaçları istenmeyen sesleri engeller ve sessiz bir uyku, çalışma ve çalışma ortamının keyfini çıkarmanıza yardımcı olur.Gürültüyü 27 dB'ye kadar azaltabilen ses geçirmez silikon malzemeden yapılmıştır.

2.Kalıplanabilir Uyum: Silikon kulak tıkaçlarımız, kulak kanalınızın şekline göre kalıplanacak şekilde tasarlanmıştır ve sıcak ve rahat bir uyum sağlar.Tozun kulak kanalına girmesini önler ve kulak sağlığınızı korurlar.Uyuyor, yüzüyor, seyahat ediyor veya çalışıyor olsanız da kulak tıkaçlarımız düşmeyecek veya rahatsız olmayacaktır.

3.Bakımı Kolay: Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir silikon kulak tıkaçlarımızla kulaklarınızı korumalı ve temiz tutun.Şekillerini veya elastikiyetlerini kaybetmezler, kullanımdan sonra rahat işitme koruması sağlarlar.

4.Su geçirmez Kulak Koruması: Silikon kulak tıkaçları, su geçirmezlik işlevleriyle suyun kulak kanalına girmesini önler, yüzerken veya rahatsızlık duymadan su aktivitelerine katılırken akan suyun gürültüsünü azaltır.

5.Yaygın Olarak Kullanılan: Silikon kulak tıkaçlarımızla artık nerede olursanız olun huzurlu anların tadını çıkarabilirsiniz.Uyumak, ders çalışmak, seyahat etmek ve hatta konserler veya sinema salonları gibi yüksek sesli etkinliklere katılmak için uygun oldukları için çok yönlülükleri eşsizdir.

Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *