Anahtarı Ve Priz Spacer Çıkış Paspayı Elektrik Kutusu, 100 Adet Elektrik Prizi Paspayı Şimler Soket

₺285.77 ₺134.32

Sku: w4343

Anahtarı Ve Priz Spacer Çıkış Paspayı Elektrik Kutusu, 100 Adet Elektrik Prizi Paspayı Şimler Soket

Bu Elektrik Prizi Ara Parçaları Şimleri Gerçekten Ustaca Bir Üründür! - Prizler için bu priz ayırıcılarını seviyorum.Elektrik kutusu için çıkış ara parçaları, anahtarı plaka açık olmadan kutuya sıkıca monte etmesine izin verdi, bu yüzden plakayı taktığımda anahtarı yerinde tutmaya gerek yoktu.Anahtar ve priz ara parçalarının sayısı ile ince ayar yapabilir, karo backsplash için çıkış ara parçalarının gerçekleşmesi kolaydır boşluk yok.elektrik priz ara parçaları artık evimdeki prizlerle ilgili tüm sorunları çözdü

Elektrik Priz Ara Parçaları Günü Kurtardı! -Elektrik anahtarı için bu ara parçalar, çıkış kutularınızı yanlışlıkla çok derine yerleştirirseniz ve alçıpanı asana kadar fark etmezseniz hayat kurtarıcıdır.Her elektrik prizi ara parçası kıvrımda birbirine katlanır ve istenen aralığı elde etmek için yerine kilitlenir.Çıkış şimleri mükemmel bir çözüm olacak!

Tam ihtiyacım olan şeydi! - Çıkış ara parçalarının kullanımı kolaydır, sadece çıkıştaki vidaları gevşetmeniz (veya çıkarmanız) ve arkaya kaydırmanız gerekir; Priz ara parçaları, birbirine yapışan yapışkan tasarımı benimser.İçeri itmesi kolay.Her gevşek çıkış fişi sabitleme yuvası ara parçaları sağlam destek sağlar ve modern priz kutularını hizalamak için çok zaman kazandırır

Değer Seti ile: 100 adet ara parçalar çoğunlukla anahtar için evrenseldir, özellikle mutfakta karo backsplash'te yaygın olarak kullanılır.Makul miktarımız, her ailenin gerçek ihtiyaçlarına yöneliktir, böylece Tek Elden Satın Almayı en makul değerde tamamlayabilirsiniz.Günlük kullanım ve değiştirme için uygun.

Bu çıkış contaları, bir çıkış, ışık anahtarı almak için mükemmel küçük contalardır, etc.to duvarla aynı hizada monte edin.Elektrik priz ara parçaları, fiş ile arka kutu arasındaki boşluğu sabitlemek ve telafi etmek için mükemmel bir şekilde çalıştı, böylece duvar kapak plakası duvara aynı hizada oturacak ve fişler duvar plakasına aynı hizada oturacaktı.

Malzeme: plastik

renk: kırmızı

Paket içeriği:

100 x Elektrik Prizi Ara Parçası(her biri 4 parça)

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *