2024 Yeni Mini Şarap Açacağı şarap şişe tirbuşonu Açacağı kalemlik şişe açacakları Cep Tirbuşon Bar Mutfak şarap şişe açacağı

₺11.74 ₺10.06

Sku: w5195

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ ;

Malzeme: Portatif tirbuşonlarımız kaliteli ABS ve paslanmaz çelikten imal edilmiştir, sağlam ve servis edilebilir, paslanması veya deforme olması kolay değildir, tutacağı rahattır, uzun süre size hizmet edebilir.

Kullanımı Zahmetsiz: Bu şarap açacağı güvenli kullanım ve taşıması kolaydır; Kullanırken, sadece tirbuşonu çıkarın ve ardından tirbuşonun deliğine takın , kullanımı güvenli ve güvenilirdir.

Küçük ve Sevimli: Mini şarap şişesi açacakları, küçük ve sevimli mini şişeler şeklinde tasarlanmıştır, Kapalıyken tirbuşon aleti koruyucu altındadır, bu nedenle hiçbir şeye takılmayacaktır.

Elinizin altında: Hızlı bir içecek için şarap şişesini açmanız gerekiyorsa, bu sizin için mükemmel bir üründür.Bu anahtarlık şişeleri ve tenekeleri açabilir.Sırt çantasıyla seyahat ederken, tatil yaparken kullanım için harika.

Geniş Uygulama: seyahat şarap açıcımız çeşitli şarap şişelerini kolayca açabilir ve hafif boyutu cebinize sığacak şekilde tasarlanmıştır, bu da onu şarap severler ve dış mekan kullanımı için güzel bir tirbuşon aracı haline getirir.

Özellikler:

Malzeme: ABS + Paslanmaz Çelik

Renk: Resimde Gösterildiği Gibi

Paket Ağırlığı: yaklaşık.20g

Uzunluk: yaklaşık.10.6 cm / 4.17 inç

(Daha fazla Boyut detayı, lütfen fotoğrafa bakın.)

Paket içeriği:

1 Adet x Şişe Açacağı

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hataya izin verin.Lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Tip Diğerleri
Marka Adı OOTDTY'NIN SOHBETİ
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *