Burun mandalı Ve Kulak tıkacı Yüzme İçin Su Geçirmez Silikon Kulak Burun Koruyucu Kutu İle Yeniden Kullanılabilir Yumuşak Yüzme Kulak Tıkacı Burun

₺111.77 ₺78.24

Sku: w519724

Su geçirmez Kulak Tıkacı ve Burun Klipsi setimizle yüzme deneyiminizi daha konforlu hale getirin.Yumuşak, hafif ve düşmesi kolay olmayan bu aksesuarlar, suyu kulaklarınızdan ve burnunuzdan uzak tutmaya yardımcı olacaktır.Hareket halindeyken rahatlık için kullanışlı bir saklama kutusu içerir.Yüzme, Su Sporları ve Havuz için idealdir.

Belirleme:

Ürün malzemesi: silikon

Ürün Ölçüleri: Kulakiçi: 1.9 x 1.1 xm/ 0.95 x 0.43 in

Kutu: 4. 3x3. 7 cm/1. 7x1. 4 inç

Liste

Kulaklıklar x 2

Burun mandalı x 1

Saklama kutusu x 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Suyun Girmesini Önler: Yüzme burun klipsli kulak tıkaçlarımızın çift katmanlı su geçirmez tasarımı, kulaklarınızı ve burnunuzu sudan korur ve herhangi bir endişe duymadan daha özgürce ve rahatça yüzmenizi sağlar.

2.Rahat uyum: Ergonomik bir tasarıma sahip bu yüzme burun klipsli kulaklıklar, kulak kanalınıza ve burun deliklerinize rahatça oturur, suyun girmesini ve rahatsızlığa neden olmasını önler.Ayrıca düşmesi kolay değildir ve cildinize herhangi bir baskı uygulamazlar.

3.Yumuşak Malzeme: Cilt dostu silikon malzemeden üretilen bu burun klipsli kulaklıklar, suyun içeri sızmasını önleyerek ve kulaklarınızı ve sinüsünüzü koruyarak rahat bir uyum sağlar.Burnunuzdaki veya kulaklarınızdaki sudan endişe etmeden daha keyifli ve sakin bir yüzme deneyimi yaşayın.

4.Kolay Saklama: Bu set, sorunsuz taşıma için bir çift kulak tıkacı, bir burun mandalı ve bir saklama kutusu ile kaplanmıştır.Silikon kulak tıkacı ve burun klipsi, suyu kulaklarınızdan ve burnunuzdan uzak tutarken güvenli bir uyum sağlar.

5.Kapsamlı uygulama: Keyifli yüzme, su sporları, havuz, duş, banyo, şnorkelle yüzme veya sörf yaparken kulaklarınızı ve burnunuzu kuru tutun.Bu burun klipsi kulak tıkaçları yetişkin, çocuk, kadın ve erkekler için uygundur.

Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *