Yükseklik ölçümlü tıbbi insan elektronik tartı

₺3 117.20

Sku: w67047
Kategori: Ev Dekorasyonu

Değerli Müşterilerimize

1. "Önce kalite, her şeyden önce müşteri" ilkesine bağlıyız.Herhangi bir ürüne ihtiyacınız varsa, bana ürün resimlerini veya bağlantılarını gönderebilirsiniz.Size en kısa sürede en düşük teklifi vereceğim ve ardından sipariş vermeniz için bir bağlantı sağlayacağım.

2. Mağazada satılan tüm ürünler orijinaldir, lütfen satın aldığınızdan emin olun!ürün hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen www.yeniteknik.com.tr üzerinden bizimle iletişime geçin ve size 12 saat içinde cevap vereceğiz!

3. Notlar:Nakliye maliyeti ithalat vergileri ve diğer masrafları içermez ve Alıcı tüm ek (ifany)masrafları üstlenecektir Rus müşteriler, Cainiao ağır Parce çizgisini seçerseniz lütfen vergi numaranızı bırakınzilyalı müşteriler, herhangi bir ekspres seçerseniz, teslimatımızın olduğundan emin olabilmemiz için lütfen vergi numaranızı bırakın. normal.

4. Müşteri memnuniyeti bizim en büyük arayışımızdır.Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız.lütfen bize olumlu geribildirim bırakın ve ayrıca 5 puan geri bildirim alacaksınız.

E-posta: [email protected]

Naber: +86 166 7421 4051

Malzeme Metal
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *