Kıvırcık Saç Difüzör Profesyonel fön makinesi Difüzör Seyahat saç kurutma makinesi Aksesuarları Evrensel Eki Fit Çoğu Saç

₺157.97 ₺102.65

Etiketler - saç difüzörü profesyonel fön makinesi difüzörü

Sku: w80568

Tanım:

Alev geciktirici naylon ön cam, dayanıklı kabuk, 260 dereceye kadar yüksek sıcaklığa dayanabilir, dayanıklıdır.Özellikle kuaför salonları için tasarlanmıştır.

Belirleme:

Boyutu: 14*15.5 cm/5.91*6.1 inç(yaklaşık.)

Bireysel ağırlık: 187g

Renk: Siyah

Malzeme: Kauçuk

Fonksiyon: otomatik yay ayarı, herhangi bir saç kurutma makinesi için uygunnot: Sadece berberlerdeki saç kurutma makinelerine uyarlanabilir ve küçük saç kurutma makineleri kullanılamaz.

Nasıl kullanılır: Şekillendirme ürünlerini (elastin veya jel su) ıslak saça eşit şekilde uygulayın, rüzgar kapağını saç kurutma makinesinin hava çıkışına koyun ve ıslak saçı rüzgar kapağı diskine yerleştirin.Birkaç dakika sonra bukleler ıslak saçın ağırlığından kurtulur ve amaçlanan kıvrılmalarını korur.

Rüzgarın yayılması, böylece rüzgarın eşit olarak dağılması, yerçekiminden kurtulması, ıslak saçların bükülme durumunda üflenmesine izin verin

★6 CM çapında kullanılabilir ~ evrensel arayüz★

Hatırlatma: önce sıcak üfleme, sonra soğutma şekillendirmenin anahtarıdır

İster herhangi bir şekillendirme hareketini üflemek için tarak veya yelpaze kullanın, saçınızı indirmeden önce saç demetinin soğumasını beklemeli veya soğutmak için soğuk rüzgar kullanmalısınız, böylece şekillendirme etkisi belirgin olacak ve saç modeli daha uzun sürecek, aksi takdirde sıcak ve nemli hava saç dökülmesine neden olacaktır. saç modeli Zayıf destek.

Ambalaj Listesi:

1 * Evrensel Saç Diffüz

Daha fazla ürün detayına bakın

1. [High-end Malzeme ] Yüksek kaliteli ve çevre dostu malzemelerden üretilen Kıvırcık Saç Difüzörü, 260 dereceye kadar yüksek sıcaklıklara dayanabilen su geçirmez, ısıya dayanıklı, kurulumu kolay ve alev geciktiricidir.

2. [Geniş Uyumluluk ] Mükemmel saç stilini üflemek ve oluşturmak için kurulumu kolay olan Evrensel Saç Difüzörü, dış çapı 3,5 cm-5 cm olan çoğu saç kurutma makinesine uyar.

3. [Saçları Dağıtmak için Kullanılır ] Size kabarık, parlak ve güzel bukleler getiren Saç Kurutma Makinesi Difüzörü, saç kurutma sırasında kuruluk ve kabarma sorununu çözmek için tasarlanmıştır ve rüzgarın eşit dağılmasını sağlar.

4. [Kullanıcılar için Kolay ] Elastin veya jel su ile daha iyi bir etki sağlayan Saç Kurutma makinesi Difüzörü, saçınızı kuruturken dalgalı ve kıvırcık tutar ve güzel bukleler için saç kalitenizi artırır.

5. [Mükemmel Aile Hediyeleri ] Profesyonel saç kurutma makinesi aksesuarlarınıza sahip olmanız gerekir, Saç Difüzör Eki saçınızı kurutmak ve korumak için ideal bir seçimdir, arkadaşlarınız, komşularınız ve aileleriniz için mükemmel bir hediye.

Tip Isıtmalı silindirler
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Plastik
Parça Sayısı Bir Birim
boyut 0.00cm

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *