Katlanabilir Plaj Örgü Çanta Plaj çanta Çanta Büyük Kapasiteli Seyahat Çocuk Oyuncak Organizatör Net Taşınabilir Depolama Sırt Çantası

₺177.16 ₺124.07

Sku: w456055

Özellikler:

Bu Plaj Örgü Çanta, plaja aile gezileri için mükemmeldir veya pool.It tüm oyuncaklarınızı, havlularınızı, güneş koruyucunuzu ve daha fazlasını tutabilir.Ağ tasarımı, tüm öğelerin çabuk kurumasını sağlar ve kumun yapışmasını önler.Çanta yırtılmaya karşı dayanıklı malzemeden yapılmıştır ve taşıması kolaydır.Bu plaj oyuncak çantasıyla güneşte eğlencenin tadını çıkarın.

Belirleme:

Ürün adı: Plaj Örgü Çanta

Ürün malzeme: naylon + örgü

Ürün kapasitesi: 9L

Ürün boyutu: yaklaşık 22.5 * 11 * 46 cm/8.85 * 4.33 * 18.11 içinde

Ürün ağırlığı: yaklaşık 225g

Ürün rengi: mavi, kırmızı

Kullanım sahnesi: kabukları ve oyuncakları saklamak

Ürün listesi:

Plaj Örgü Çanta*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Büyük Depolama Alanı: Bu Plaj File Çanta, giysi, havlu, oyuncak ve daha fazlası gibi tüm plaj eşyalarınızı saklamak için mükemmeldir.Ana bölme geniş ve havadardır, dış cep ise telefonunuz, paranız veya güneş koruyucunuz için uygundur.İhtiyacınız olan her şeyi bir çırpıda alabilirsiniz.

2.Ultra hafif ve Taşınabilir: Bu File Plaj Çantası o kadar hafif ve çok taşınabilir ki tablet boyutuna katlayıp yanınızda taşıyabilirsiniz ease.It kullanımdan sonra temizlenmesi ve kurutulması da kolaydır.

3.Kokusuz ve Çabuk Kuruyan: Nefes alabilen örgü tasarımı sayesinde Plaj Oyuncak Çantası, eşyalarınızın göz açıp kapayıncaya kadar kurumasını sağlar ve hoş olmayan kokuları önler.Nemli ve küflü eşyalara elveda deyin.

4.Sağlam ve Rahat: Plaj için Örgü Çanta, güçlü ve dayanıklı naylon ve örgü malzemeden yapılmıştır. durable.It plaj ekipmanınızın ağırlığını yırtmadan veya kırmadan işleyebilir.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

5.Yaygın Olarak Kullanılan: Bu Plaj Çantası, herhangi bir açık hava etkinliğine sığabilecek kompakt ve hafif bir yapıya sahiptir.Park piknikleri, spor oyunları, aile gezileri veya plaj eğlencesi olsun, bu çanta her şeyi halledebilir.

Model Numarası plaj örgü çanta
Kaynak Anakara Çin

Yorumunuzu Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *